Parkeerplaats flirt met: BijnaVrij uit Dwingeloo, Drenthe

BijnaVrij

 • Naam: BijnaVrij
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 51 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Drenthe
 • Woonplaats: Dwingeloo
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik kreeg meteen al heel wat respons op mijn profielnaam, dus zal het even uitleggen. Ik zit niet in een gebondenheid of scheiding. Het slaat eigenlijk op mijn baan. Vervroeg met pensioen binnenkort dus vandaar. zeker erg jammer want ik doe dit vak al 15 jaar en heb er elke dag van genoten. Maar met de nodige bezuinigen zat er weinig anders in. Maar geen slechte gevoelens, zo gaat het leven voor iedereen verder. Zo ook voor mij, helemaal ik nu vaker thuis zal zitten dan normaal.

Over jou: Nu ik vaker thuis zit, ken ik zeker wat gezelschap gebruiken. waarschijnlijk niet alleen thuis zitten ouwehoeren, maar ikzelf geniet er zeker van om leuk een nachtje erop uit te gaan, meestal een plek waar leuke bandjes spelen. De koffie hoeft dus niet, maar samen een biertje doen is meer dan fijn.
Een lekkere rockdate, maar het hoef niet alleen bij een eenmalige date te blijven. En ik ben oud genoeg dat ik niet vroeg thuis hoef te zijn 😉

sexdating zoeken