Parkeerplaats flirt met: Blondopzoek uit Brussel, Het Brussels Hoofdst

Blondopzoek

 • Naam: Blondopzoek
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 27 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Het Brussels Hoofdst
 • Woonplaats: Brussel
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Over mij valt waarschijnlijk heel meer te vertellen haha maar leuker om zelf te ontdekken toch? Ik zal je alvast een klein tipje van de sluier oplichten. Ik ben een nachtmens. Ik werk in opdracht en omdat ik thuis werk kan ik mijn eigen tijden makkelijk indelen. altijd werk ik tot diep in de nacht met gevolg dat ik sochtends mijn bed niet uit te branden ben 😉

Over jou: Ik hoop hier een lekkere man te vinden die net als ik meer een avond en nacht mens is. Ik ben erg creatief. Het zou leuk zijn als jij dat ook was, ik welke vorm dan ook. Ik geniet van kerels die met hun handen leuke dingen creëren.

sexdating zoeken