Parkeerplaats flirt met: ortho uit Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen

ortho

 • Naam: ortho
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 62 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Sint-Niklaas
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: grijs
 • Haar: wit
 • Roken: Ja
 • Piercing:
 • Tattoo: Nee

Over mij: hallo ik ben een vlotte meid . vaak leuk gekleed .beetje lipstift op . haren leuk . ik zoek een leuk maatje .om mooie dingen mee te doen terrasje pikken leuk wat wandelen ook op reizen geniet ik erg meer van .ook leuk een tasje koffie drinken .als het klikt een lat verhouding op bouwen .heb 2 meiden en 3 kleinzonen .woon in een mooi en groot appartement heb het erg naar mijn zin .alleen het alleen zijn valt mij erg tegen .ik ben al 2 en een half jaar alleen .en wil toch graag weer een leuk maatje.

Over jou:

sexdating zoeken