Parkeerplaats flirt met: tamara40plus uit Apeldoorn, Gelderland

tamara40plus

 • Naam: tamara40plus
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 41 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Gelderland
 • Woonplaats: Apeldoorn
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Wie ben ik… Optimistisch en spontaan persoon die met een positieve instelling vrolijk door het leven huppelt. Ik ben er van overtuigt dat de gelukkigste personen niet diegene zijn die van alles het meeste hebben, maar die het beste maken van alles wat op hun pad komt.
Ben dol op gezelligheid en relativeer een hele boel met lol en een gezonde dosis zelfspot. Ik heb een warme persoonlijkheid en voel mij het meeste op mijn gemak bij personen met een lief en warm karakter. Mijn vrienden noemen mij ‘puur’ en dat vind ik een groot compliment. Ik ben vaak mezelf er zijn al zoveel anderen…

Over jou: Wie ben jij? Een sprankelende levenslustige ondernemende man met een open karakter en een flinke dosis lol. Belangrijk is dat je net als ik lekker in je velletje zit en positief in het leven staat. Je muziek smaak, favoriete eten en kleur haar vind ik allemaal niet zo heel belangrijk… uitstraling en inhoud zegt mij meer meer.

sexdating zoeken