Parkeerplaats flirt met: Vennetje uit Haaltert, Oost-Vlaanderen

Vennetje

 • Naam: Vennetje
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 39 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Haaltert
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: dik
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo:

Over mij: Mijn man is onderofficier bij de Marine. Hij is meer van huis en dat geeft mij de gelegenheid om, met misschien zeker jou, af te spreken. Tijdens deze periodes mis ik de sex namelijk enorm. Ik heb echt geprobeert trouw te blijven aan mijn man maar daar werd ik doodongelukkig van. Daarom mijn oproep aan alle gebonden en/of alleenstaand heren die mij eens lekker van bil willen laten gaan!

Over jou: Ik ben een dikke juffrouw en geniet van lingerie. Voor mij is het belangrijk om je te opgeilen en verleidt te worden. Mijn verdere sexvoorkeuren: orale sex, rollenspel, soft SM, kinky (nylon en voetfetisjisme). Kun je hier wat mee?

sexdating zoeken