Parkeerplaats flirt met: Xandrana uit Brugge, West-Vlaanderen

Xandrana

 • Naam: Xandrana
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 59 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Brugge
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing:
 • Tattoo: Nee

Over mij: Gelukkig getrouwd, maar toch een keertje de gok wagen op het verkeerde pad, of eerder gezegd, stoute pad. Al 35 jaar bij dezelfde man, maar nooit stiekem buiten de deur gesnoept. Maar ik word ouder, en op dit moment ben ik met allerlei dingen bezig die ik ooit eens een keer gedaan wil hebben. sex met een wildvreemde man stond eerlijk gezegd onderaan mijn lijst, maar ik ben er toch beland.
Hoe dit verder in zijn werk gaat, weet ik niet, maar ik gok dat het begint met een goed omschreven profiel, eventueel een plaatje? Maar de rest komt wanneer er iemand reageert

Over jou: Discreet!

sexdating zoeken