Parkeerplaats neuk afspraak met: Ikstalinks uit Heiloo, Noord-Holland

Ikstalinks

 • Naam: Ikstalinks
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 23 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Heiloo
 • Lengte: tussen de 1.80 en 1.90
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Na lang twijfelen nu dan toch een account aangemaakt. In eerste instantie omdat ik nieuwsgierig ben naar wat hieruit kan komen en daarnaast ben ik al weer een tijdje single en mis ik (zo nu en dan) een maatje waar ik tegenaan kan kruipen tijdens een opwindende film, heerlijk mee uit eten kan gaan, lange strandwandelingen mee kan maken, tropische eilanden mee kan ontdekken en zo kan ik nog zeker even doorgaan.

Over jou: knapen boven 35 jaar, reageer maar niet 😉

sexdating zoeken