Parkeerplaats neuk afspraak met: LekkerGratis uit Buggenhout, Oost-Vlaanderen

LekkerGratis

 • Naam: LekkerGratis
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 37 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Buggenhout
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik waag me maar eens in de wereld van online daten. Ik heb in het verleden niet meer geluk gehad qua daten. Een verhouding gehad, maar dat liep open vroeg stuk. We kenden elkaar toch niet al te goed en onze karakters botsten open vlot.
Ik heb nog nooit van te voren met een man gemaild om beter te ondervinden kennen. Dus ik hoop dat het toch zeker een voordeel is als het komt op het beter ondervinden kennen en eventueel een verhouding…

Over jou: Ik hoop hier een mooie man te vinden met wie ik een match mee zou kunnen hebben. leuk, liefdevol en spontaan. Open en eerlijk, goed gevoel voor lol.

sexdating zoeken