Parkeerplaats neuk afspraak met: Letitia uit Geluwe, West-Vlaanderen

Letitia

 • Naam: Letitia
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 21 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Geluwe
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo:

Over mij: Trust me, mijn profiel is de moeite waard! 😉

Alvast welkom op mijn pagina, ik ben Letitia, vernoemd naar mijn allerliefste oma!! Ik kom van Geluwe en woon sinds enkele dagen samen met enkele studiegenoten in een leuk woning. Ik kom oorspronkelijk uit Antwerpen en ben hier niet zo bekend. Ik zou daarom spannende contacten in de buurt willen opbouwen..

Over jou: Dames en heren, jullie zijn beide welkom! 😉
ben je leuk, spontaan, geniet je van uitgaan?! Laat dan een boodschapje achter en eventueel image
Wie weet email ik je zo spoedig mogelijk terug

sexdating zoeken