Parkeerplaats neuk afspraak met: MissyLee uit Kapellen, Vlaams-Brabant

MissyLee

 • Naam: MissyLee
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 22 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Vlaams-Brabant
 • Woonplaats: Kapellen
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: mager
 • Ogen: blauw
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Mijn naam is Lianne, geboren in Brussel en sinds enkele levensjaren woo nik in Kapellen.

Leuk verhaal, mijn huidige vriend (52) denkt dat ik gevlucht ben uit Indonesie en maar kort in Belgie woon. Allemaal bullshit, maar bezorgde mij zeker meteen onderdak en een baan nadat ik bij mn ouders was vertrokken.

We zijn kort daarna getrouwd, iets waar zijn familie niet blij mee was, maar ik bezorg hem zeker de heetste nachten. Maarja, Ik wil niet alleen aan een oude geslachtsdeel zuigen. Ik wil ook iets sportievers en jonger.
Probleem alleen, hij is zo achterdochtig. Brengt mij overal naartoe, werk, kennissen. Hij is een behoorlijke controle freak en vlot achterdochtig.

Het stikt mij en dat heb ik hem regelmatig uitgelegd, maar zonder resultaat.

Over jou: Dit moet allemaal zo discreet mogelijk. Ik heb onlangs mijn man verteld dat ik een tweede baan heb in ploegendienst. Kan ik tenminste onregelmatig de deur uitgaan, zonder dat hij te achterdochtig wordt.

Alle tijd voor mij om wat geils af te spreken!!!! Als je begrijpt wat ik bedoel

sexdating zoeken