Parkeerplaats neuk date met: GebruiksVoorw uit Oss, Noord-Brabant

GebruiksVoorw

 • Naam: GebruiksVoorw
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 35 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Oss
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben Rianne uit Brabant (Oss) 100% bisexueel gek op aandacht en mijn man vind het opwindend als ik een gebruiksvoorwerp ben, vandaar mijn profielnaam. Ik ben heerlijk ongecompliceerd en geniet van gezelligheid, respect en hygienne.

Over jou: Ik zoek een mooie man of een mooie wijf die mij ook als een gebruiksvoorwerp ziet. Je mag dan waarschijnlijk ook zelf gebruik van me maken. Ik ben zelf niet moederste mooiste en dat eis ik ook niet van mijn slet. zeker hoop ik dat je eerlijk en oprecht bent en net als ik geniet van duidelijkheid.

sexdating zoeken