Parkeerplaats neuk date met: Grindster uit Groningen, Groningen

Grindster

 • Naam: Grindster
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 27 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Groningen
 • Woonplaats: Groningen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Momenteel zit ik in een gebondenheid, maar ik heb niet echt het gevoel dat ik gewaardeerd word. Hij neemt me vaak in de maling, en ik word er een beetje gek van. Alles voor hem is een grote grap.
Nou, wat voor een grap zal het voor hem zijn als hij wist dat ik hier zit te neuzen om flink van wil te gaan?

Over jou: Hoe zeker ik een wijfie van de liefde ben, ben ik op dit moment hier op zoek om een slippertje te maken. discreet dat zeker, maar niet al te extreem. ik ben neit van het sm. Gewoon een lekkere beurt, elkaar verwennen en we gaan verder met ons leven?!

sexdating zoeken