Parkeerplaats neuk date met: IzziLizzi uit Alphen, Noord-Brabant

IzziLizzi

 • Naam: IzziLizzi
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 28 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Alphen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ben een spontane,betrouwbare,gevoelige, eerlijke lady die van lol houd. En die op zoek is naar een gemeende romance.
Ik ben positief, heb graag personen om me heen maar vind het ook heerlijk om een nachtje alleen op de bank door te brengen. Ik kan erg ongeduldig zijn, maar neem ook graag de tijd voor mijn familie en vrienden. Ben gek op grapjes en lol maar ben makkelijk voor de gek te houden. Kortom, ik ben open spoedig gelukkig en ben gek op het leven zoals het op je afkomt.

Over jou:

sexdating zoeken