Parkeerplaats neuk date met: Jordyklas uit Zwolle, Overijssel

Jordyklas

 • Naam: Jordyklas
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 19 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Overijssel
 • Woonplaats: Zwolle
 • Lengte:
 • Lichaamsbouw:
 • Ogen:
 • Haar:
 • Roken:
 • Piercing:
 • Tattoo:

Over mij: Hai,ik ben Jordy. ondeugend maar verlegen, lief maar ook beetje gek. Ik heb nog weinig ervaring met jongens, maar zou graag in contact willen komen. Ik woon op kamers, maar studeer op dit moment niet. Ik zit momenteel tussen opleidingen, dus voor ik daaraan begin ben ik eventjes sabbatical :p
Jongens, die al grote vraag! Ik heb er weinig mee, althans…ik doe er weinig mee. Ik heb 2 exen op school. totaal verschillend van elkaar en ik had weinig in gemeen met hun. het waren meer neukertjes voor tussendoor…. het ondervinden

Over jou:

sexdating zoeken