Parkeerplaats neuk date met: NietsOnthullend uit Leiden, Zuid-Holland

NietsOnthullend

 • Naam: NietsOnthullend
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 49 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Leiden
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Nooit gedacht dat ik hier zal zijn maar hier ben ik. Maar het is leuk om nieuw personen te ondervinden kennen en wie weet het een verhouding beginnen.
Ik mis een sexpartner met wie ik kan geven en steun hebben. Ik wil het niet alleen maar blijven dromen want ergens loopt iemand die bij mij past .Ik moet alleen maar vinden.
Ik ben een mooie ,vrolijke,spontane ,betrouwbaar,eerlijk, wijf die het niet tegen leugens aan kan . Ik geniet en waarderen heel meer familie en vrienden en geloof nog steeds dat liefde alles aan kan. Ik heb mijn hart en hoofd op de goed plekje.

Over jou: Ik hoop dat iemand verliefde op mij en op haar ook kan worden.Ik ben sociaal,stoer, zelfstandig , romantisch, monogaam wijf die zal graag iemand vinden die ook vrolijk,stoer, eerlijk,romantisch,betrouwbaar,flexibel,monogaam is en nog denkt dat het leven nog lang niet voorbij is.
Uiterlijk en uitstraling is waarschijnlijk belangrijk en moet nog klikken.
Ik ben opzoek naar iemand die ook vrolijk is, die zich overal thuis kan voelen en makkelijk met personen kan omgaan.
Ben jij die gast waar ik al lang op zoek ben? Ben jij betrouwbaar,eerlijk,met een grote hart? Kan jij ontvangen en geven? Laat me horen.Nogmaals bedankt voor de respons.
Ik weet het niet waar jij bent maar ik hoop dat we elkaar vinden.

sexdating zoeken