Parkeerplaats neuk date met: NightGirl uit Antwerpen, Antwerpen

NightGirl

 • Naam: NightGirl
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 19 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Antwerpen
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing:
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een avontuurlijke dame. Een tikkeltje eigenwijs maar ik leef ook spoedig mee.
Ik ben impulsief en mijn bekendste eigenschap is dat ik karakter heb. Ik ben vaak zeker te vinden voor het maken van muziek of het schrijven van boeken, ook acteer ik graag. Je kunt me vaak meenemen naar een dancefeest en ga zo maar door. Verder geniet ik van tattoos en daar ben Verder als ik op reizen zou gaan dan ga ik naar landen als Oostenrijk, Tsjechie, IJsland, Nieuw-zeeland etc want ik ben dol op heuvels en bergen.
Ook ben ik het type voor spoedigheid; Achtbanen, Bungyjumpen & Parachute springen.
Maar gezeldschapspelletjes, kaarten en pokeren vind ik ook leuk om te doen

Over jou: Iemand die bij me past en een vonk mee heb

sexdating zoeken