Parkeerplaats neuk date met: StrawberryFields uit Antwerpen, Antwerpen

StrawberryFields

 • Naam: StrawberryFields
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 27 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Antwerpen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik doop mijn aardbei in heerlijke chocolade. En ik streel ermee langs mijn tepels. Dan ga ik langzaam naar mijn naveltje toe en daar vind ik een beetje meer chocolade. Na heel wat doosjes heb ik nog niet het toefje slagroom waar ik naar verlang. Uiteindelijk verdwijnt mijn aardbei mijn grotje in. En wat zie ik daar?

Over jou: Je brengt het toefje slagroom. Je ben de 30 voorbij. Je bent vrijgezel en kan meer tijd investeren in een gebondenheid met mij. Je houd van uitdagingen en draait niet zomaar om. Je gaat er helemaal voor. Je bent netjes en oprecht.

sexdating zoeken