Parkeerplaats neukafspraak met: Annatuur uit Rosmeer, Limburg_be

Annatuur

 • Naam: Annatuur
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 60 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Limburg_be
 • Woonplaats: Rosmeer
 • Lengte:
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Van nature ben ik vrolijk, geniet van lol, ben eerlijk,betrouwbaar. Ben gek op dieren en natuur. Ben spiritueel aangelegd zonder zweverig te zijn. Ben in het bezit van mijn certificaten Reiki 1 en 2 . Ben sociaal voelend en maak gauw vrienden , Ik kan ook eigenwijs zijn maar ja wie niet. Ben ook blij dat ik er nog goed uitziet voor mijn leeftijd.

Over jou: Waar ik niet van geniet dat is dominantie en personen die hun wil aan jou willen opleggen.
Ook niet van personen die opwindend en een Hoog knuffelgehalte hoog in het vaandel hebben staan.
Jonge heren hoeven niet op mij te contact opnemen.
Alsjeblieft als je reageert dan met image, je ziet mij toch ook? Dat is zeker zo eerlijk toch?

aardige groetjes

sexdating zoeken