Parkeerplaats neukafspraak met: Bayernfan uit Haarlem, Noord-Holland

Bayernfan

 • Naam: Bayernfan
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 43 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Haarlem
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Een echte Bayernfan! Ik heb geen duitse wortels, maar ik ben al levensjaren een grote fan van Arjen Robben! Gewoon omdat het een fantastische voetballer is ondanks zijn gebreken. Er zullen vast vele heren zijn die absoluut NIET met mij eens zijn haha. Nou jammer heren, ik blijf er gewoon bij 😉

Over jou: Ik geniet van voetbal en jij ook. Ik vind het leuk om te zien, maar ik zet niet alles ervoor aan de kant, jij dus ook niet. Ik wil geen fan in hart en nieren, die als een clown over straat gaat rellen met pullen bier in zijn handen.
Het is een sport, geen oorlog.
Je bent een verzorgd type, toch zeker een romantisch, impulsief en vriendelijk

sexdating zoeken