Parkeerplaats neukafspraak met: HalfHeet uit Mol, Antwerpen

HalfHeet

 • Naam: HalfHeet
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 23 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Mol
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben vorig jaar getrouwd met Sjoerd. (De plaatje is trouwens op een bruiloft van vrienden in Engeland genomen twee jaar geleden.) Je vraagt je misschien af wat ik op een website als deze doe maar mijn man is militair en meer van huis. Dan kan ik me soms ontzettend eenzaam voelen. We hebben er best meer ruzie om gehad. Het liefst wil ik namelijk dat hij ander werk zoekt maar hij wil er niets van weten. Dit drukt enorm op ons huwelijk. Misschien door af en toe met andere gozers af te spreken voor in ieder geval een knuffel en genegenheid, lukt het om ons huwelijk te redden.

Over jou:

sexdating zoeken