Parkeerplaats neukafspraak met: LoisLane uit Brussel, Het Brussels Hoofdst

LoisLane

 • Naam: LoisLane
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 27 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Het Brussels Hoofdst
 • Woonplaats: Brussel
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Ja
 • Piercing:
 • Tattoo: Ja

Over mij: Hoi, MIjn naam is Lisanne, artiestennaam is Lois Lane. Ik werk als danseres in een club en als stripper. Mijn ex was mijn manager, maar die regelde steeds minder strip-acts voor mij, omdat hij wilde dat ik ging stoppen… Met een smoes dat er geen werk meer was in de striptease wereld. Dus heb ik hem de deur uitgedaan en alles zelf onder handen genomen. Niets is beter dan je vrijheid te hebben en de touwtjes in handen hebt.

Over jou: Ik kom met mijn werk meer in contact met heren, gehuwde heren, vrijgezel heren maar ook vrouwen. En ik weet hoe ze zich allemaal gedragen, de meeste met de grootste leugens waarom ze opeens van mij houden en mij alles zouden gunnen. Ben daar zelf ook ingetrapt, maar dat doe ik niet meer.
Ik ga geheel voor mijzelf, geen vaste romance, maar er lekker op los leven, net zoals mijn strip act.
heren en vrouwen zijn zekerkom, heb geen ervaring met vrouwen, ( mooie vrouwen) maar zou het zeker willen.
Stelletjes ook als alles maar goed besproken word.

Ja, u leest het goed, deze mokkel gaat geheel op de sextour! Niks geen liefde of vaste romance. Dat legt je alleen een anker aan mijn been en daar ben ik werkelijk niet aan toe

sexdating zoeken