Parkeerplaats neukafspraak met: MvHagen uit Den Haag, Zuid-Holland

MvHagen

 • Naam: MvHagen
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 29 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Den Haag
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hoi aardige heren :p
Ik ben Maartje, ras optimist, vaak op zoek naar gezelligheid en romantiek. energieke tante, sportief, soms lui, geniet van lekker eten, uitgaan, strompelen door een park, genieten van een leuk museum of zelf soms een beetje schilderen.
Ben geen onwijs artistiek, maar geniet er zeker van mijn emoties op canvas te slaan.

Over jou: ik vind het tijd mijn vriendenkring een beetje uit te breiden, liefst aan de kant van de gozers. Ik heb weinig vrienden van het mannelijk geslacht, en blijkbaar is dat altijd lastig met mij. ik heb soms de neiging net iets verder te willen gaan dan vriendschap en altijd pakte dat negatief uit.
Zoek iemand die hier mee om kan gaan…

sexdating zoeken