Parkeerplaats neukafspraak met: Remmie1976 uit , West-Vlaanderen

Remmie1976

 • Naam: Remmie1976
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 36 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen:
 • Haar: zwart
 • Roken:
 • Piercing:
 • Tattoo:

Over mij: Ik heb een verhouding waar de klad in is gekomen. Eigenlijk leven we meer als zus en broer. Het voelt vertrouwd en dat maakt het ook weer lastig om uit elkaar te gaan. Zeker aangezien we geen van twee verliefd zijn op een ander. Om toch de genegenheid te vinden heb ik me hier ingeschreven. Ik hoop hier mooie gozers te vinden die mij de aandacht kunnen geven die ik zo mis. Uiterste geheimhouding vereist want ik wil mijn vriend niet onnodig kwetsen!!

Over jou:

sexdating zoeken