Parkeerplaats neukdate met: Fannny uit Gouda, Zuid-Holland

Fannny

 • Naam: Fannny
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 20 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Gouda
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: ik ben geboren in Nederland maar mn ouders komen uit Turkije, Mijn ouders zijn weer terug gegaan, en ik ben bij mn zus ingetrokken in Gouda. Ik studeer informatie (erg breed begrip ahum). Ik werk parttime bij een accountants bureau. Je moet ergens de studie van betalen!!!

Over jou: mooie respectvolle man, aardig, eerlijk, vitaal haha
grappig, beetje stylevol, maar niet zo’n bontkraagjes figuur. Stereotypes heb ik werkelijk een stronthekel aan.
Beetje romantische aangelegd, tja je moet wat overhebben voor een mokkel als ik :p

sexdating zoeken