Parkeerplaats neukdate met: HanneStudente uit Leiden, Zuid-Holland

HanneStudente

 • Naam: HanneStudente
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 27 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Leiden
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: ik kom uit de studiehoek vandaan,misschien een beetje nerdy en studiebol, maar ik ben erg lief en spontaan. Ik was vaak erg verlegen, maar ik probeer nu meer vooraan te staan in de schijnwerpers.

Over jou: Ik zoek een lekkere gast die open in het leven staat, lol heeft, leuk is en positief de wereld in kijkt… Lekker op stap mee kan gaan in de stad. Leeftijd is niet zo belangrijk, zolang je een goed stel hersens hebt, niet te kritisch, sociaal. een brede zicht op de wereld.

sexdating zoeken