Parkeerplaats neukdate met: ImkeTrots uit Veenendaal, Utrecht

ImkeTrots

 • Naam: ImkeTrots
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 32 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: Veenendaal
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: middelbare school
 • Tattoo: Nee

Over mij: Dit is best griezelig al zeg ik het zelf. Ik heb nog nooit op een datingsite gestaan maar een vriendinnetje van mij heeft hier de liefde van haar leven ontmoet dus daarom heb ik besloten het ook eens te proberen. Ik ben sinds drie jaar alleenstaand en mijn hormonen beginnen mij steeds meer de kinderwens op te dringen.

Over jou: Ik val over het algemeen op donkere types. Maar ik geniet andere opties open waarschijnlijk. Wat ik zeker belangrijk vind is dat je net als ik een kinderwens hebt en niet te lang wil wachten daarmee. Ik ben nog jong maar het begint te dringen. Ik wil absoluut niet pas op mijn 40ste mama worden!

sexdating zoeken