Parkeerplaats neukdate met: Klasienaveen uit Maasbracht, Limburg

Klasienaveen

 • Naam: Klasienaveen
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 57 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Limburg
 • Woonplaats: Maasbracht
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Al een tijdje alleenstaand maar mis de warmte in mijn leven. Een sterke gast, leuk en lief. Ik ben soms een beetje gegeneerd om mijn body, bleu. Had voornamelijk te maken met mijn ex-man. Die wist mij aardig de grond in te stampen met denigrerende opmerkingen.
Na de scheiding ben ik een tijdje los gegaan, maar liefde van een man wilde ik om dat moment echt niet hebben. Maar nu voelt dat toch zeker wat anders

Over jou: Als je liefde zoekt, zoek maar dan verder. Hoewel ik soms de aandacht mis en de warmte van een man, wil ik absoluut niet voor de tweede keer een grote fout begaan waardoor mijn hele leven weer ondersteboven ligt.
Nee, heb je interesse in mij, dan heb je interesse in een leuk en geile ervaring. Lichamelijk van elkaar genieten.
Voel jij je aangesproken, laat zeker een boodschap achter

sexdating zoeken