Parkeerplaats neukdate met: NieuweMeid uit Antwerpen, Antwerpen

NieuweMeid

 • Naam: NieuweMeid
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 29 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Antwerpen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: rood
 • Roken:
 • Piercing:
 • Tattoo:

Over mij: Ik ben een twijfelaarster. Heel lang wist ik niet wat ik wilde doen met mijn leventje. Even dacht ik dat fotomodel een leuk vak was maar ik kwam er al vlot achter dat dat niets voor mij is. Zelfs nu, nu ik Economie studeer, ben ik nog bleu of het zeker iets voor mij is. Pffff. Keuzes maken. Ik ben er geen ster in.

Over jou: Ik ben echt geen domme tante, dus kerels die wat te vertellen hebben, hebben aan mij een juiste gesprekspartner. Maar aan de andere kant, dat is niet waar het hier om draait dus…

sexdating zoeken