Parkeerplaats seksafspraak met: 42ster uit Gouda, Zuid-Holland

42ster

 • Naam: 42ster
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 42 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Gouda
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: 42 jarige danseres en bar wijfie en volop trots! Zat boys die met met hebben geflirt en nog steeds eigenlijk, maar je moet prive niet met werk mengen. Ik zoek liever iemand buiten de scene. Ik ben een sterke wijfie, heb mijn woordje vaak zeker klaar. leuk en gastvrij. Mijn vrienden kunnen vaak voor alles bij mij langskomen. Een soort van Dr. Phil inder de paaldanseressen hahaha!!
Maar over werk heb ik niks te klagen, verdien goed, ken mooie klanten, vooral de vaste klanten als ze een uurtje of 2 weg willen van hun wijfie haha

Over jou: Ik twijfel, een date? vaste gebondenheid of totaal wat anders? Kun jij een derde optie geven? I hope you have a dirty mind 😉

sexdating zoeken