Parkeerplaats seksafspraak met: ChristienAA uit Roeselare, West-Vlaanderen

ChristienAA

 • Naam: ChristienAA
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 33 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Roeselare
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik maak best heftige dingen mee als ambulance verpleegkundige. Dat niet alleen, het is dikwijls ook lastig om afspraken te maken omdat ik vrijwel dikwijls oproepbaar ben. Dit heeft al menig verhouding gekost maar mijn werk is mijn passie en geen haar op mijn leuke hoofd die er aan denkt dat op te geven. Ik heb besloten om even geen verhouding aan te gaan. Ik heb gelukkig aardige vrienden die als klankbord fungeren als ik even mijn verhaal kwijt moet.

Over jou: Graag kom ik in contact met gozers die af en toe willen afspreken voor een opwindende date.

sexdating zoeken