Parkeerplaats seksafspraak met: Jeetje1956 uit Bevere, Oost-Vlaanderen

Jeetje1956

 • Naam: Jeetje1956
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 57 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Bevere
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Iets over mezelf vertellen is niet zo gemakkelijk maar ik zal het toch maar even proberen. Ik ben sinds geruime tijd alleen. En ik moet zeggen dat dit me toch zeker wat verveeld. Ik heb zeker een drukke baan waar ik mij kan in gaan storten. Maar niemand die op me wacht als ik avonds thuiskom. En daar hunker ik nu zeker eens naar. Wat ik dus vooral hoop hier te vinden is een man waar ik op regelmatige basis kan met afspreken. Om samen te kunnen genieten. En misschien ook zeker een etentje samen. En mocht daar een gebondenheid uit voortkomen dan zal ik dit zeker niet tegenhouden.

Over jou: alleenstaand man die ook op zoek is naar gezelschap en genegenheid.

sexdating zoeken