Parkeerplaats seksafspraak met: joaninha uit Apeldoorn, Gelderland

joaninha

 • Naam: joaninha
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 33 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Gelderland
 • Woonplaats: Apeldoorn
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hai,
Ik ben joana en 33 jr en sinds enige tijd alleenstaand. Ik heb t best naar mijn zin;) vriendelijke vrienden, fijne familie en leuk werk. Maar toch….. Dus dacht ik, ik schrijf me in en zie wat t brengt. Vriendschap? verhouding? Mailcontact? Lastig jezelf te omschrijven, but i give it a try;) spontaan, zorgzaam;-) tikkie gek, oprecht, ruimdenkend, just me 😉

Over jou: ben jij een mooie man zonder grote regels, iemand die weet hoe hij van het leven moet genieten?
reageer dan….Life is to short, to play a game…..

sexdating zoeken