Parkeerplaats seksafspraak met: Margotzorg uit Hengelo, Overijssel

Margotzorg

 • Naam: Margotzorg
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 56 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Overijssel
 • Woonplaats: Hengelo
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: dik
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken:
 • Piercing: MBO
 • Tattoo:

Over mij: Als locatiecoördinator gehandicaptenzorg bied ik ondersteuning aan personen met een verstandelijke beperking en onderhoud het contact met onder anderen de familie maar ook verpleegkundigen. Een intensive baan die meer van mij vraagt. Een uitlaatklep voor mij om even alle sores te ontvluchten is seks. Vroeger was het uit den boze hier openlijk over uit te komen, maar gelukkig is er al meer veranderd hoewel, helemaal uit de taboe hoek is het nog niet.

Over jou: geniet je van een stoute wijfie die best zeker in is voor geile dingen, dan moet je zeker even contact opnemen. Ik ben ook te vinden voor buitensex.

sexdating zoeken