Parkeerplaats seksafspraak met: MirnaB uit Hasselt, Limburg_be

MirnaB

 • Naam: MirnaB
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 59 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Limburg_be
 • Woonplaats: Hasselt
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing:
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo,
Ik probeer dit op de meest discrete manier te doen. Ik ben getrouwd en heb praktisch alles wat mijn hart begeert, maar je moet een mokkel ook zeker eens een geile belevenis gunnen. Een lekkere man, leuke grote woning en geen slechte vervoer, maar met een man die meer van huis is en ik als huisvrouw lange tijden alleen thuis, slaat de verveling vlot in.

Over jou: gelaat, een opwindende man voor seksueel contact. Die romantisch is ingesteld. Er van geniet om samen op de vloer bij de openhaard te gaan zitten. Een drankje doen, hapje… elkaar een beetje lichamelijk verwennen en die mij kan helpen mijn grenzen een beetje kan verleggen

sexdating zoeken