Parkeerplaats seksafspraak met: MissPolskaa uit Hilversum, Noord-Holland

MissPolskaa

 • Naam: MissPolskaa
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 22 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Hilversum
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Mijn naam is Antoinette en ik ben geboren in Neudorf Polen. Op mijn 6e jaar ben ik verhuisd naar Nederland en heb een hele tijd in Hillegom gewoond. Daar heb ik ook mijn ex ondervinden kennen en samen zijn we naar Hilversum verhuist. Dar woon ik nu alweer 2 jaar helemaal alleeenn en ik vind het tijd om weer op zoek te gaan naar nieuw geluk

Over jou: Een lekkere man, tussen de 18 en 35 jaar oud die lief is verzorgd en eerlijk. Als je er dan ook nog eens knap uitziet dan is dat mooi meegenomen

sexdating zoeken