Parkeerplaats seksafspraak met: NightLong uit Amsterdam, Noord-Holland

NightLong

 • Naam: NightLong
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 27 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Amsterdam
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: In mijn vrije tijd een chille tante, maar tijdens mn werk echt een doorrammer. Ik word pislink als ik iets niet voor elkaar kan krijgen. Ik zal eerlijk zeggen, ik ben blij met mijn leven. Succesvol in mijn werk en kan vaak zeker dingen krijgen wat mijn hart begeert. Ik ben binnen een paar jaar beland waar ik nu kan zeggen dat ik niet telkens op mijn rekening hoef te kijken hoeveel er nog opstaat.
I don’t wanna brag!!! Maar ik ben op dat gebied zeker happy!
Maar dan is er maar 1 ding en dat zijn de gozers. Ik had niet gedacht dat het zo lastig zou zijn. de meesten die ik ken kunnen niet omgaan met het feit dat ik een succesvolle jonge juffrouw ben met aardig wat poen!

Over jou: Ik ben open makkelijk, dus ben ook op zoek naar een open ongedwongen knul, uitgaanstype. Iemand die niet te spoedig jaloers is, want dan kun je beter iemand anders zoeken. Voor mij gaat het gewoon om het leuk daten.

sexdating zoeken