Parkeerplaats seksafspraak met: SendieStrike uit Geleen, Limburg

SendieStrike

 • Naam: SendieStrike
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 27 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Limburg
 • Woonplaats: Geleen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hoi! Een persoonlijke omschrijving Tja, wat zal ik zeggen? Wat wil je horen? Het is vaak hetgeen dat me als eerste al afstoot in dit soort dingen. Want nu moet je jezelf ineens ubercool presenteren. Ik ben 27 jaar. Mama van een negenjarige. (Love it!) En wat nog meer? Ik kijk hier wat rond, ik ben graag eerlijk, leer en nieuwsgierig. Iedereen maakt zeker wat mee, dan kan iedereen ook wat van elkaar opsteken. Ook heb ik een temperamentje en kan deze vrouw ongeduldig zijn. Op dit moment ben ik niet erg spraakzaam omdat ik mijzelf nooit verkoop. 😉 Waar ik zeker goed in ben is mijzelf zijn. Dusss, laat mij daar maar mee beginnen…

Over jou: Ik ben op zoek naar een leuk contact en wie weet klikt het zeker! Liefs!

sexdating zoeken