Parkeerplaats seksafspraak met: Strandnimf uit Sint-Jan, West-Vlaanderen

Strandnimf

 • Naam: Strandnimf
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 44 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Sint-Jan
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hoi Hoi iedereen,
Ik ben Dana, gezellige en plezante wijfie. Geniet van het leven. geniet van alles wat mij goed doet en genietd.
Ik geniet van mijn job, maar met mate. Soms kan de druk hoog zijn, zeker in deze tijden. En dat moet je tijd voor jezelf nemen. Relaxen, niet te gehaast. Ben een fitte type, joggen, fietsen, wat vaker de vervoer laten staan.

Over jou: Ik geniet van een dagje uit, met familie en of vrienden. Maar het genieten van een mannelijke sexpartner heb ik in tijden niet gehad. Misschien expres ontweken, maar ik ben er al een tijdje klaar voor. Waar ik naar op zoek ben? Een vrije geest als ik, die het leven niet al te gemeend neemt. Een fantasierijk iemand die houd van een pintje, plezante tijd en een geile avond

sexdating zoeken