Parkeerplaats seksdate met: BrennieDa uit Zaventem, Vlaams-Brabant

BrennieDa

 • Naam: BrennieDa
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 24 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Vlaams-Brabant
 • Woonplaats: Zaventem
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: blauw
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik heb momenteel geen vaste baan en daardoor best meer tijd over, waarschijnlijk zijn de meeste vrienden en vriendinnen zeker gewoon aan het werk dus ik vermeer me met regelmaat. Toen dat ik in ene, ik moet gewoon meer mooie personen ondervinden kennen en vooral knapen! Vandaar mijn profiel hier.

Over jou: Je kan overdag en je hebt zin om mooie dingen te doen, te bekijken, lekker hangen, lekker babbelen enz. GEwoon leuk beginnen en als er meer uitkomt dan sta ik daar zeker voor open. Heb ook al open lang geen lichamelijk contact gehad dus opzich… wie weet !

sexdating zoeken