Parkeerplaats seksdate met: chicknxtdoor uit Randwijk, Gelderland

chicknxtdoor

 • Naam: chicknxtdoor
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 19 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Gelderland
 • Woonplaats: Randwijk
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hey hallo!!!!
ik ben de chick next door :p en leek me zeker leuk iemand hier te ondervinden kennen.
ben sinds kort verhuisd naar van Gouda naar Randwijk in Gelderland vanwege mn vader’s baan. mn ex had het er nogal moeilijk mee, omdat ik dan met de trein moest…. ohnee, ik moest naar hem telkens gaan :-/!
alsof ik dat telkens kan doen…. enniehoe beetje ego van hem vond ik dus zijn we maar uit elkaar gegaan. maarja, ik kan niet stil blijven zitten…. ieder geval niet lang alleen dus dan maar de kan grijpen iemand te ondervinden kennen…. een mooie man? of een man? ja, ik ben heel voorzichtig, want dikwijls willen oudere knapen echt nix weten van een 19 jarige, dan denken ze dat ze in de zeik worden genomen. nou ik ben een eerlijke lady hoor 😉

Over jou: mijn ex deed moeilijk omdat de afstand te groot werd, sjeez, tis maar Nederland :S
maar ok, als je in de buurt woont van Randwijk, be my guest, daar buiten is echt geen probleem hoor, zolang jij maar deze kant op komt hahaha
Maar ok, weekendje bij jou moet ook zeker lukken toch? 😉

sexdating zoeken