Parkeerplaats seksdate met: EerlijkPijpslet uit Utrecht, Utrecht

EerlijkPijpslet

 • Naam: EerlijkPijpslet
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 34 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: Utrecht
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik geef hierbij mijn wijf op. Wij zijn regelmatige bezoekers van parkeerplaatsen waar ik me regelmatig door mijn wijf laat pijpen terwijl andere personen toekijken. Alleen is het haar grootste fantasie om zelf ook een andere man te pijpen. Nu vind ik dat zelf niet zo’n probleem, maar het geilste vind ik zelf zeker om te zien dat er meerdere boys zijn die door haar gepijpt worden.

Over jou: Wij gaan meestal door heel het land, of het regent of koud is maakt niet zo uit gezien ik best een grote bestel vervoer heb. mijn lady is niet echt van het slikken, maar met enige overtuiging zou dat geen probleem moeten zijn. Uiterlijk is niet van belang, liefst zeker knapen die fris zijn en onbehaarde. En je moet in het bezit zijn van eigen vervoer. Als je wilt kun je haar ook filmen of images maken. bij voorkeur meerdere knapen te gelijk

sexdating zoeken