Parkeerplaats seksdate met: HannieKarig uit Dordrecht, Zuid-Holland

HannieKarig

 • Naam: HannieKarig
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 65 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Dordrecht
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: grijs
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Goeie dag,
Mijn naam is Hannie, een weduwe van vijfenzestig. Mijn man is in April 1999 overleden. Wij hadden vaak een enorm actieve seksleven en het was nogal een impact toen hij er niet meer was. Ik heb ook nooit meer een gebondenheid meer aangedurfd. Niet vaak begrijpelijk voor sommige personen, maar wij waren werkelijk voor elkaar gemaakt.
Maarja, het is alweer 2013 en ik kan niet 14 jaar alleen door het leven gaan als ik steeds meer gevoelens krijg die snakken naar aandacht. Na lang twijfelen wil ik toch zeker gehoor geven aan mijn gevoelens, en beginnen met het zoeken naar een man, maatje, iemand voor de gezelschap, mee te kletsen, lekkere dingen mee te doen.

Over jou:

sexdating zoeken