Parkeerplaats seksdate met: JohanneVDb uit Apeldoorn, Gelderland

JohanneVDb

 • Naam: JohanneVDb
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 60 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Gelderland
 • Woonplaats: Apeldoorn
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: grijs
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo, ik ben eenzaam en zoek gewoon wat gezelligheid (alleen is maar alleen) ik ga graag in de bossen wandelen en af en toe een weekendje weg vind ik ook fijn. Iets over mijzelf te schrijven vind ik erg moeilijk want iedereen heeft zijn eigen gedachtes omtrent iemand anders. Wil je mij ondervinden kennen neem dan contact met mij op en wie weet klikt het. Ik ben erg voor eerlijkheid m.a.w klikt het niet zeg het gewoon. Wie weet tot ziens.

Over jou: Ik hoop een man te treffen waarbij het zou kunnen klikken, ook al is de kans niet zo groot.,daar deze manier toch zeker beperkingen heeft!
Een inspirerende man, die weet wat het leven in geniet, geen oppervlakkigheid…en uiterlijk vertoon. Niet verwacht dat ik de leegte op vul, maar dat we elkaar kunnen inspireren, het samen gevoel zonder te claimen en respect hebben voor elkaars eigenheid.

sexdating zoeken