Parkeerplaats seksdate met: LouiseEnKim uit Olst, Overijssel

LouiseEnKim

 • Naam: LouiseEnKim
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 26 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Overijssel
 • Woonplaats: Olst
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: mager
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Eigenlijk had Kim een vriendje maar een jaar geleden sprong de vonk ineens over. Ik had al groter een oogje op haar maar wist niet zeker of ze ook op vrouwen viel. Tijdens een oud en nieuw feest met heel meer Champagne sloeg de vonk dus over. Sindsdien zijn we onafscheidelijk. We hebben een fantastisch sexleven maar toch mist Kim af en toe een man. Daarom heb ik besloten dit profiel voor haar aan te maken en op zoek te gaan naar een mooie man die samen met ons fun wil maken. Je snapt zeker wat ik bedoel toch.

Over jou: In eerste instantie zoeken wij er een man bij voor Kim. Ik ben zelf 100% lesbisch dus verwacht van mij geen actie behalve bij mijn schatje. Als je dit opwindt des te beter.

sexdating zoeken