Parkeerplaats seksdate met: MiraZoekt uit Maastricht, Limburg

MiraZoekt

 • Naam: MiraZoekt
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 48 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Limburg
 • Woonplaats: Maastricht
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: groen
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Dit is het zoveelste profiel dat ik aanmaak dus inmiddels weet ik zeker wat ik over mezelf kwijt kan en wil. Mira is niet mijn echte naam. Die krijg je te horen als het daadwerkelijk tot een afspraak wordt. Ik woon in Limburg en geniet van de natuur en rust om mij heen. Ik ga niet verhuizen naar de Randstad! Hoe lief ik iemand ook vind, mijn hart ligt hier en daar blijf ik ook. Ik ben alleenstaand, geen kids, heb een border collie Jansen en Jansen, financieel onafhankelijk en een lekkere baan als bedrijfsleidster van een bekende drogisterij.

Over jou: Na de zoveelste date weet ik het even niet meer. Ik laat het dus aan jou over om mijn hart en bed te veroveren. Doe je best en je zult geen spijt krijgen!

sexdating zoeken