Parkeerplaats seksdate met: Moreilla uit Peer, Limburg_be

Moreilla

 • Naam: Moreilla
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 66 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Limburg_be
 • Woonplaats: Peer
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een creatieve, vrijgevochten lady die volop en energiek in het leven staat. Ik kom uit een streng conservatief gezin. Een van de redenen denk ik, dat ik daar op latere leeftijd flink tegenaan ging schoppen. Een poosje dreigde het mis te gaan. Lange avonden/nachten discussiƫren met vrienden. Luisteren naar Bob Dylan, de Stones, en een jointje die de ronde deed. Op blote voeten lopen en lange jurken aan met bloemen in mijn haar. God wat heb ik genoten van die tijd. En het is allemaal goed gekomen met me hoor! Alleen de sex, ja daar geniet ik nog vaak met dikke overgave van! En waarom ook niet!

Over jou: heren met fun in het leven!!! heren die weten wat genieten is!!! En ben je lady en voel je je aangetrokken? Ik ben zeker in voor wat ladyenliefde of een triootje hoor!

sexdating zoeken