Parkeerplaats seksdating met: Aandepaal uit Amsterdam, Noord-Holland

Aandepaal

 • Naam: Aandepaal
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 30 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Amsterdam
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Heyhey, Mijn naam is puntje puntje puntje 😉 die krijg je nog van me tegoed!
Ik ben serveerster en professioneel exotisch paaldanseres. Beide banen doe ik met meer lol. Met de een kom ik in contact met meer personen en met de ander reis ik meer de wereld rond voor wedstrijden. Maar gezien exotisch paaldansen in meer landen nog taboe is, zijn het elkaar jaar de zelfde landen die meedoen en waar ik heenreis. Maar mijn all time favorite blijft Las Vegas. 4 keer per jaar reis ik ernaar toe voor wedstrijden. Vooral om de grote $$$ te verdienen hahaha!

Over jou: ik dans meer in stripclubs, dikwijls voor gehuwde kerels. Die kicken er dikwijls zeker op. de alleenstaand, zijn dikwijls terughoudender. Durven niet zomeer en zo heb je dikwijls de zelfde clubje personen waarvoor je danst. in mijn romances, als ik die had wilde ze nooit dat ik voor hun ging dansen. Ze voelden zich dan ongemakkelijk omdat het om hun eigen schatje gaat. Ik heb dat nooit begrepen.

Wat ik wil? opwindend publiek, die niet alleen kickt op mijn dansprestaties, maar dat we het meteen een schepje bovenop doen. Striptease, exotisch massage, Lapdance, tot we beiden naakt op bed liggen!

sexdating zoeken