Parkeerplaats seksdating met: AmyZwiet uit Zwolle, Overijssel

AmyZwiet

 • Naam: AmyZwiet
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 28 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Overijssel
 • Woonplaats: Zwolle
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: rood
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Eindelijk een website gevonden waar ik me hete plaatjes kan laten zien hahaha
Ja, je moet er maar mee kunnen leven, ik ben nogal uitbundig, doe dikwijls stoute dingen (zoals mn profielfoto in V&D…). En dikwijls ook melig en oh zo niet volwassen. op school was ik een stuk erger. Het zal je vast niet verbazen dat ik dus niet in een gebondenheid zit.

Over jou: Ik zoek een echte gedurfde kerel, lekker gek en stoer. niet bang is om van zijn ware (sexuele) aard te laten zien.

sexdating zoeken