Parkeerplaats seksdating met: Atheny uit Almere, Flevoland

Atheny

 • Naam: Atheny
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 19 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Flevoland
 • Woonplaats: Almere
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen:
 • Haar:
 • Roken:
 • Piercing:
 • Tattoo:

Over mij: Ik ben Anette en ik geniet van gezelligheid, ben daarom ook regelmatig te vinden bij mijn vrienden of in de plaatselijke kroeg. In de zomer ben ik graag aan het varen. Ik werk als coördinerend begeleider in de gehandicaptenzorg en daarnaast heb ik nog een baan in de horeca.

Over jou: Ik zoek een betrouwbare en spontane kerel die wat toevoegt aan mijn leven.
Ben jij iemand die graag gezellige dingen onderneemt en spreekt mijn profiel jou aan, dan ben jij misschien zeker de kerel die ik zoek!

sexdating zoeken