Parkeerplaats seksdating met: Colina uit Rotterdam, Zuid-Holland

Colina

 • Naam: Colina
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 20 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Rotterdam
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing: Cursus
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hiiiii peeps, hier een gezellige temperamentvolle chick die haar roots heeft liggen aan het Markermeer en daar trots op is. 🙂 Ik ben ’t type die bewijzen kan dat stille wateren die diepe gronden hebben. Maar………… hoe kom JIJ daar achter?

Over jou: JIJ moet hebben: mooie looks, maar niet te perfect want ze moeten zeker naar mij kijken. Een impulsief fantasierijke instelling zodat ik me niet hoef te vervelen (en jij ook niet). Trouw, volwassen en je hebt je eigen doelen.
Een eigen vervoer want ik heb een hekel aan het ov.

sexdating zoeken